Arthur Krijgsman

Artstel Dienstverlening is geboren!

Logo Artstel Dienstverlening

Al een tijd miste ik in mijn ondernemingen iets vanwaaruit ik bijvoorbeeld klusjes kan doen bij jou thuis, of een website maken, of een keertje boodschappen doen, of de boel schoonmaken of helpen bij andere klussen (waar ik nu zelf misschien nog niet aan denk, maar die ik vast ook wel kan.. 🙂 ).

Samen met Kristel zocht ik naar een simpele naam, die toch de lading dekt. Ik zat te denken aan ‘solutions’ en andere Engelse namen, maar Kristel kwam toen met ‘dienstverlening’ en ja, dat is ‘m! Gewoon in het Nederlands. Met al die Engelse termen die worden gebruikt valt die nu op.

Ik heb een nieuwe domeinnaam gekocht: artstel.org waar ik de boel binnenkort ga inrichten. Uiteraard mag je me al info geven, of vragen of ik klusjes voor jou kan doen. Prijzen heb ik nog even niet…   ik vind dat altijd lastig, omdat ik ook weet dat een particulier geen btw terug mag vragen, maar ik ook brood op de plank moet hebben. Ik zoek dus nog de juiste ‘genoeg is genoeg’ bedrag.

To be contin…  ehhh   wordt vervolgd! 🙂